top of page

TERRASAANLEG EN VLOERBEDEKKING LATEN LEGGEN, VAN IDEE TOT AFWERKING

Een terras met strakke tegels of landelijke klinkers, een vloer in warm hout of de perfecte boordstenen voor uw zwembad?

Vloerbedekking laten leggen

Een nieuwe vloer op kantoor of thuis: wij rollen de rode loper voor u uit met een ruime keuze aan vloeren in laminaat, parket, vasttapijt en keramische tegels. Bij Challengerz Projects mag u standaard maatwerk van topkwaliteit verwachten, met stuk voor stuk hoogwaardige materialen en vakmanschap van opmeting tot afwerking.

VAKMANSCHAP
KWALITEITSVLOEREN

Terrasaanleg

Niet alleen binnen leggen we kwaliteitsvloeren, ook buiten kunnen wij al uw betegelingswerken realiseren, zoals de aanleg van een stijlvol terras in klinkers, hout, natuursteen of keramische tegels. Dankzij onze brede waaier aan soorten tegels en hout geniet u van eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Ook de afwerking van uw zwembad met keramische of granieten boordsteen zijn we meester, waarbij we uw zwembad naadloos kunnen laten overlopen naar uw terras of tuin. Eventueel met antislip afwerking: tegen slippartijen, voor zorgeloze zwempartijen.

Grondig in betegelingswerken

Een terras aanleggen vergt een doordachte voorbereiding. Zo houden onze kenners altijd rekening met de ondergrond bij de plaatsing van uw terras, adviseren we u in de steen of tegel die het meest tot zijn recht komt in uw tuin en waken we over een perfecte afwatering, secuur maatwerk en een uiterst zorgvuldige plaatsing.

ZORGVULDIGE PLAATSING

Een terras of vloer laten leggen? Uw tuin transformeren tot een prachtige, oogstrelende plek? Challengerz Projects gaat graag buiten de paadjes om uw betegelingswerken volledig op maat te realiseren.

3D-VISUALISATIE

Van idee tot realisatie

Een visueel idee krijgen van uw toekomstige terras in de tuin? Twijfelt u nog welke richting u uit wilt qua stijl of afwerking? Met onze creatieve schetsen of 3D-visualisaties brengen we uw mogelijk totaalplaatje graag voor u in beeld.

bottom of page